Activitats poble

Agenda

TORNA EL REVELA’T

Els dies 19 al 28 de maig d’aquest 2017, Vilassar de Dalt es convertirà en el centre de la fotografia analògica amb la 5a edició del Festival Revela-T. Un esdeveniment que aspira a ser un referent en el món de la fotografia a nivell mundial i que necessita la col·laboració i la implicació de tots els vilassarencs i vilassarenques. 

Serà una explosió d’exposicions, tallers, xerrades i trobades de la fotografia analògica!!!

 

Entre les activitats d’aquest any, destaquem la doble exposició de Bernard Plossu i Max Pam, així com les de Munemasa Takahashi y Manabu Yamanaka.

 

Bon Festival a tothom !!!

__________________________________________________________________________

 

Des de l‘Ajuntament ens ofereixen moltes activitats a fer i molt interessants, dins l’àmbit cultural, esportiu i educatiu, accediu al Link:

  https://www.vilassardedalt.org/         

_____________________________________________________________________________

Una altra opció, és anar a teatre i aprofitar el Teatre La Massa de Vilassar de Dalt on podreu assistir i gaudir de les representacions que ens proposen, accediu al Link:  

   https://www.teatrelamassa.cat/

També dins el poble podreu gaudir de les activitats proposades per moltes Associacions i Entitats més lúdiques, culturals, esportives i participar amb família, amb els nostres fills i filles.

Dins la Web de l’Ajuntament podreu localitzar els links d’aquestes Entitats i Associacions on us informaran de cada activitat.

Aprofiteu i gaudiu !!!!

Vols formar part de l'Associació

Una nova via de comunicació, amb informació més propera de les tasques que portem a terme al centre.