Esdeveniments centre

Territoris Creatius. La relació entre les arts i el territori

Dintre de les jornades que organitza l’Institut en l’entorn del projecte Reanimar, el dimarts 16 de març a les 19:00 hi haurà una conferència a càrrec d’Antoni Luna (professor de la Universitat Pompeu Fabra) sobre «Territoris Creatius. La relació entre les arts i el territori».

Exposició Reanimar

Des de l AFA convidem a totes les famílies de l’Institut Jaume Almera a visitar l’exposició Reanimar. Un projecte artístic a càrrec dels alumnes de l’Institut.

Fem AFA , Fem Vilassar de Dalt!

COM CADA ANY, ES VA FER LA JORNADA DE PORTES OBERTES

Eleccions Consell Escolar 2012

Durant el mes de Desembre de 2012 es convocarà el procés electoral per renovar els membres que formen el Consell Escolar. Els membres electes representen el professorat, l’alumnat, l’APA i el personal d’administració i serveis del centre.

Com ja sabeu, el Consell Escolar és l’organ màxim de govern dels centres educatius. Permet conèixer el projecte educatiu, programació i propostes d’acords, normes aprovades de funcionament, entre altres.

La vostra participació com a pares i mares és imprescindible, per això heu de venir al centre a presentar la vostra condidatura i venir a votar.

____________________________________________________

DES DE L’APA VOLEM FELICITAT A L’INSTITUT PER LA NOVA IMATGE DE LA WEB HI TROBAREU MOLTA INFORMACIÓ I ESDEVENIMENTS QUE FA PARTICIPAR A  ‘ALUMNAT

MOLTES FELICITATS

US ANIMEM A VISITAR-LA !!!

Vols formar part de l'Associació

Una nova via de comunicació, amb informació més propera de les tasques que portem a terme al centre.